knop bellenknop email

knop bellen knop emailknop route

Narrowcasting, TV-schermpresentaties in uw bedrijf

Informeer de bezoekers in uw bedrijf, winkel of wachtruimte via een TV-informatie scherm.

Met ons narrowcastingsysteem toont u berichten, nieuws, foto's, agenda's, advertenties, social media berichten of aanbiedingen. Geef uw bezoekers actuele informatie en verleid ze met een presentatie van uw bedrijf of uw producten!

Als u meerdere schermen heeft kunt u kiezen voor dezelfde presentatie op alle schermen, maar ook op ieder scherm andere informatie weergeven is mogelijk.

Ons systeem werkt volledig via internet en is daardoor makkelijk op iedere PC aan te passen. Door gebruik te maken van o.a. HTML5 techniek zijn de presentaties ook af te spelen op een smart-TV waardoor niet altijd een player of extra computer nodig is om uw scherm aan te sturen.

In uw presentaties kunnen Youtube en Vimeo films automatisch gestart worden. De vormgeving kan worden aangepast (per scherm wisselend) met bijvoorbeeld toevoeging van nieuwsfeeds, het actuele weer en Twitter of Facebook berichten.

- beheer via internet
- speelt ook op uw smart-TV
- integratie van social media
- actueel nieuws (waaronder NU.nl)
- gebruik van Youtube
- meerdere vestigingen of locaties bedienen vanuit 1 centraal punt
- branche specifieke oplossingen voor bijvoorbeeld zorg (wachttijden, nummervolgorde, etc.) en scholen (roosters), maar ook voor overheid, retail

Houtstraat 4, 8471 ZX Wolvega - telefoon (0561) 61 22 89 - e-mail 

tooltip symbool