knop bellen knop emailknop route

Onze diensten

Ponne Media richt zich met de diensten vormgeving, internet, drukwerk, kopie & print op het MKB en locale overheden.

Met ruim 100 jaar ervaring in de grafimedia branche brengen kennis in voor de vormgeving èn productie van huisstijlen, brochures, folders, mailingen etc. De kennis over deze producten en onze klanten passen we ook toe als het gaat om online communicatie en zorgen daarmee voor een eenduidige uitstraling binnen de huisstijl van onze klanten.

Vormgeving

Bij communicatie draait het om het overbrengen van de juiste boodschap met de meest effectieve middelen. Een ontwerp moet dus passend en functioneel zijn, maar bovenal moet het aansluiten bij het karakter van uw organisatie en van de doelgroep.

Internet

Ponne Media ontwerpt en levert websites en online-shops.

Wij leveren uw website op in een responsive design, zodat deze uitstekend werkt op smartphones. Met ons Content Management Systeem (CMS) kunt u uw website zelf onderhouden.

Print

Digitaal drukken wordt vaak ingezet voor gepersonaliseerd drukwerk en drukwerk in kleine oplages. Toepassingen zijn jaarverslagen, rapporten, mailingen, flyers en folders, brieven, maar ook brochures. De kwaliteit van digitaal drukken is gelijkwaardig aan offsetdrukwerk.

(Digitaal) drukwerk

Ponne Media heeft een oorsprong als drukkerij voor handels- en reclamedrukwerk. Met ruim 100 jaar ervaring kunnen we ons met recht een specialist noemen. Vanzelfsprekend zijn we wel meegegaan met onze tijd en leveren we drukwerk dat wordt geproduceerd met de laatste technieken.

Nanningaweg 8, 8431 AA Oosterwolde - telefoon (0561) 61 22 89 - e-mail 

tooltip symbool